Semne care prevestesc producerea unui seism extrem de mare. Romania, in pragul cutremurului devastator?!

1. Norii subtiri
Este vorba despre niste nori micuti, de tip panglica. Acestia sunt paraleli si apar in general deasupra zonei unde se va produce cutremurul.
2. Nivelul apei din fantani
In ziua de astazi nu prea mai exista fantani, dar specialistii sustin ca inainte cu cateva zile de producerea unui seism de mare intensitate, nivelul apei din fantani incepe sa creasca. Totodata, apa isi schimba culoarea, dar si gustul, iar cei care se uita in fantana au senzatia ca apa ar fierbe.
Citeste si?Maria Ghiorghiu, premonitie ingrijoratoare: “Un cutremur puternic va lovi Bucurestiul”
3. Parazitii electrici
Mai mult, in zona ce urmeaza a fi lovita de cutremur se constata cresterea parazitilor electrici la receptiile de telefonie mobila, televiziune si radio.
4. Animalele devin agitate
Acesta este cel mai comun dintre semnele premergatoare unui cutremur. Comportamentul animalelor se modifica brusc si incep sa se agite. Fie ca este vorba despre animalele de companie sau cele din ograda, acestea au tendinta sa fuga cat mai departe de zona in care se va produce cutremurul.
5. Descarcari electrice pe cer
In zona seismica, pe cer, se poate observa aparitia unor lumini sau descarcari electrice care sunt date de scaparile energetice ale scoartei terestre spre atmosfera. Este vorba despre niste lumini …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *