Senatorul PSD Sorin Lazar, condamnat la sase luni de inchisoare, pentru conflict de interese

de Catalin Lupasteanu – Mediafax Publicat la: 15.04.2014 13:24 Ultima actualizare: 15.04.2014 13:25

Senatorul PSD Sorin Lazar a fost condamnat de instanta suprema la sase luni de inchisoare, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, pentru ca si-a angajat fiul la cabinetul parlamentar.

Decizia a fost luata de instanta suprema dupa ce senatorul PSD de Iasi Sorin Lazar a recunoscut integral acuzatiile si probele procurorilor, astfel ca a beneficiat de o reducere substantiala a pedepsei.
Instanta l-a condamnat pe Sorin Lazar la sase luni de inchisoare pentru conflict de interese si a dispus totodata amanarea aplicarii pedepsei, cu un termen de supraveghere de doi ani, calculat de la data ramanerii definitive a acestei decizii.

Conform hotararii instantei, pe durata celor doi ani, Lazar va trebui sa se prezinte la serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Iasi la datele fixate de instanta, sa primeasca vizitele consilierului de probatiune care va fi insarcinat cu supravegherea sa, sa anunte in prealabil schimbarea locuintei, orice deplasare ce depaseste cinci zile si schimbarea locului de munca, precum si sa comunice informatii si documente privind mijloacele sale de existenta.
Decizia nu este definitiva, aceasta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *