Serban Huidu, CONTRE DURE cu un internaut care i-a spus ca accidentul sau a fost „o pedeapsa de la Dumnezeu”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Serban Huidu a spus la o emisiune pe internet ca recuperarea in urma traumelor suferite a fost posibila datorita familiei lui si nu terapeutului sau.
„Eu cred ca terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existentiale sunt un moft al societatii moderne. Ele, toate, nu exista. Noua ne place sa credem ca trebuie sa ne recuperam, ca trebuie sa facem, sa dregem. Dupa accidentul rutier pe care eu l-am avut, eu trebuia sa fac pace intai cu mine ca sa pot sa suport toate injuraturile, la indrumarea cumnatei mele care este psiholog am fost la un psiholog. M-am dus la psiholog si el m-a pus acolo sa fac niste chestii din plastilina. Poate asa era invatata, dar mie mi s-a parut de un ridicol fantastic. Adica, pana una alta eu am avut accident in care puteam sa crap si eu, au murit atatia oameni, s-au intamplat atatea lucruri si tu ma pui sa fac chestii din plastilina?”, a spus Serban Huidu.
Serban Huidu are din nou PROBLEME GRAVE. Ce se intampla cu VEDETA TV
Unul dintre internautii care au ascultat emisiunea i-a transmis lui Serban Huidu cateva ganduri: „Serban, acesta este un avertisment de la Dumnezeu pentru ca ai omorat un om si stai in libertate. Pentru asta, nu iti doresc raul, dar trebuie sa fii la puscarie, caci daca erai la puscarie nu …

spot_imgspot_img