Sesiunea de toamna aduce noi cursuri in modulul HR al Qualians

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Odata cu inceperea sesiuni de toamna, oferta de cursuri deschise de la Qualians, propune, cursuri noi: Compensation & Benefits Advanced (23 septembrie 2008) si Compensation & Benefits Essentials (12 noiembrie 2008) cu Ruxandra Stoian (PwC) si Staffing & Career Development cu Florin Petrescu (Citibank).
Vor fi reluate cursurile deja consacrate: Train The Trainers (10-11 decembrie 2008) cu Octavian Pantis (TMI) si Performance Management (20 octombrie) cu Csaba Gergely (PwC).

Compensation & Benefits Advanced cu Ruxandra Stoian (PwC) se adreseaza participantilor care detin deja cunostintele de baza cu privire la acest important instrument de promovare, urmarind sa le ofere acestora atat o parte teoretica aprofundata, cat si cat mai multe exemple din practica, nationala si internationala, care sa ii ajute sa stapaneasca si sa aplice eficient programul de compensatii si beneficii.

Compensation & Benefits Essentials cu Ruxandra Stoian (PwC) isi propune sa ofere participantilor o imagine detaliata a practicilor de compensatii si beneficii care au loc intr-un departament modern de resurse umane. Pornind de la primele elemente pe care un specialist in compensatii si beneficii trebuie sa le stapaneasca, cursul ii va conduce pe participanti prin toate etapele pe care trebuie sa le parcurga pentru a-si asigura o politica de recompense solida, in masura sa motiveze si dezvolte angajatii proprii.

Staffing & Career Development sustinut de Florin Petrescu (Citibank), este un curs ce se adreseaza cu precadere managerilor care conduc si coordoneaza oameni si, de asemenea, profesionistilor de resurse umane care doresc sa influenteze prin oameni succesul organizatiei lor. Cursul acopera cele mai importante dimensiuni ale selectiei de calitate si dezvoltarii carierei, ca diferentiatori cheie in retentia angajatilor intr-o piata competitiva.

Train The Trainers cu Octavian Pantis (TMI) ofera un proces consistent de pregatire pentru actuali sau viitori traineri, care curs vor sti mai bine sa sustina un training clar, convingator si memorabil, sa ofere o sesiune de valoare pentru participanti si sa le mentina atentia pe toata durata cursului, sa utilizeze eficient contactul vizual si limbajul trupului in general.

Performance Management cu Csaba Gergely (PwC) se adreseaza directorilor, managerilor de resurse umane, consultantilor care contribuie la crearea, introducerea si imbunatatirea proceselor de management al performantei, dar si tuturor managerilor care doresc sa creeze o organizatie orientata catre performanta. Intr-o abordare interactiva, care afce apel la studii de caz si exemple de bune practici, cursul urmareste sa ofere participantilor o imagine detaliata a managementului performantei.

Qualians ofera peste 30 de tematici de cursuri deschise sustinute de catre specialisti cu renume in urmatoarele domenii:
Management & Leadership
Marketing , Branding & Communication
Sales & Negotiation
Customer Service
Finance & Tax
Defensive Driving
Parenting

Pentru calendarul complet al cursurilor Qualians si prezentarile detaliate ale acestora precum si pentru modalitati de inscriere, va invitam sa accesati www.qualians.com.

spot_imgspot_img