Si barbatii fac yoga cateodata

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Daca nu avem timp sa mergem la sala sau sa alergam in parc, gimnastica yoga poate fi facuta pe covorul din sufragerie.?Organizarea sociala contem?porana nu ne supune corpul la cine stie ce efort fizic, asta daca scoatem din calcul bres?lele care prin natura lor sunt solicitante din acest punct de vedere.
Specialistii in yoga sustin ca acesta activitate, care poate parea mistica la prima vedere, este de fapt foarte buna pentru sanatate din toate punctele de vedere. In ultimii ani trendul yoga a fost adoptat in special de populatia feminina, barbatii fiind tentati mai mult de trasul de fiare sau terenul de fotbal. Insa cand auzim yoga ne vin in minte cuvinte precum reconfortant, mobilitate si pozitii ciudate, care la inceput sunt greu de pus in practica.
Referitor la asane, pentru ca asa se numesc pozitiile din yoga, majoritatea sunt inconfortabile poate pentru ca sunt inspirate de lumea animala (pozitia soparlei, pozitia cobrei, lacustei etc.), iar noi suntem obisnuiti sa stam mai mult pe scaun si in pat. La inceput pot aparea dureri de spate, de articulatii, insa cu cat exersati mai mult, cu atat pozitiile devin mai naturale. Yoga ne ajuta sa reducem si leziunile comune ale …

spot_imgspot_img