Sibiu: Baschebalistul Andrei Lefter, aflat in coma de marti este tinut in viata doar de …

Bachebalistul Andrei Lefter, in varsta de 23 de ani, care a fost gasit cazut pe strada, este in continuare internat in stare grava in Spitalul Judetean Sibiu, cu multiple fracturi si traumatisme craniene, fiind tinut in viata doar de aparate si medicamentatie, conform Mediafax.
Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu, Decebal Todarita, a declarat, joi, ca baschebalistul Andrei Lefter, in varsta de 23 de ani, este in continuare internat in Sectia Anestezie Terapie Intensiva (ATI) a unitatii, fiind in stare grava.
“Pacientul este in coma profunda, ventilat mecanic. Practic, este tinut in viata de aparate si medicamentele administrate”, a declarat Decebal Todarita.
Potrivit acestuia, investigatiile amanuntite au aratat ca pacientul a suferit multiple traumatisme si fracturi craniene, care i-au provocat coma profunda, dar si escoriatii si echimoze pe abdomen si membre.
“Pacientul are un traumatism cranian inchis, edem cerebral, fractura fronto-parietala stanga cu hematom subdural, pneumocefal si fractura sfenoid. Mai are escoriatii si echimoze, dar nu acestea sunt problema, ci traumatismele cranio-cerebrale”, a mai declarat Decebal Todarita.
Nimeni nu stie exact ce s-a petrecut cu sportivul, iar politistii nu au continuat cercetarile avand in vedere ca leziunile suferite demonstreaza ca a cazut de la inaltime si nu a fost victima unei infractiuni cu violenta.
Un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *