Simona Halep a ramas fara antrenor. Pe cine ar putea prelua Darren Cahill, surpriza uriasa!

In ciuda unui serviciu perfect si al unui forehand de temut, Kyrgios are mari probleme la nivel mental. Mult timp el nu a avut antrenor, iar acum e consiliat de James Cerretani, un tehnician fara pedigree.
In acest context, se zvoneste o posibila colaborare intre Cahill si Kyrgios. Australianul s-ar ocupa de pregatirea lui Nick doar cat timp acesta sta in Australia, pentru a nu isi neglija familia.
Colaborarea Cahill – Kyrgios, discutata si in trecutVarianta nu e noua, in conditiile in care nabadaiosul jucator ar avea nevoie de un pedagog precum Cahill. Specialistii de la Antipozi sunt convinsi ca Darren l-ar pune pe Kyrgios pe traiectoria potrivita si l-ar ajuta sa nu se iroseasca. Multi il vedeau pe tanarul de 23 de ani un viitor numar unu mondial, dar cu atitudinea aratata pana acum ii va fi foarte greu sa ajunga acolo.
In timpul US Open, la una din televiziunile care transmitea evenimentul s-a discutat despre cat de mult i-ar putea schimba Cahill in bine jocul lui Kyrgios. Un talent enorm, jucatorul australian are mari probleme pe partea mentala. S-a discutat astfel …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *