Dorinel Munteanu ii raspunde lui Becali inainte de Dinamo-FCSB: “Are o patima mai grea decat mine!”

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei din Chiajna, a fost luat in colimator de Gigi Becali, care l-a acuzat ca poate era beat cand a dat o astfel de declaratie despre Steaua si ca anumite substante i-ar fi “mancat mintea”.
“Domnul Becali are o patima mai grea decat mine, eu de a mea m-am lepadat. Dar a lui este grava. Este mandria si, daca stie ce este smerenia, ii spun sa fie mai smerit. Eu am spus doar ca a fost o greseala personala sa preiau Steaua. Sa fie sanatos, sa aiba mult succes si bafta in Derby-ul Dinamo de maine”, a raspuns Dorinel Munteanu, la finalul partidei din Viitorul si Chiajna, incheiata la egalitate, scor 0-0.
Atacul lui Becali a venit dupa ce Dorinel Munteanu declarase la Digi Sport Matinal ca una dintre marile sale greseli a fost ca a renuntat la proiectul inceput la U Cluj si s-a dus la Steaua, acolo unde a antrenat foarte putin.
“Sa isi vada de treaba lui, sa-si vada lungul nasului. E acolo unde e. Ce, nu are ce face? Te iei de FCSB? Vezi-ti de treaba ta. Stai in modestia ta. Cand spui asa ceva, trebuie sa te gandesti inainte “Ba, daca se supara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *