SIMONA HALEP VENUS WILLIAMS EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2019

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

SIMONA HALEP VENUS WILLIAMS EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2019. Partida dintre SIMONA HALEP, 1 WTA, si VENUS WILLIAMS, 38 WTA, a fost programata pe Margaret Court Arena, sambata, de la ora 10:00, arena a treia ca marime din complexul de la Melbourne, dupa Rod Laver si Melbourne Arena. Invingatoarea dintre Simona Halep si Venus Williams va juca in optimile de finala cu Serena Williams, care a trecut, sambata, de?Dayana Yastremska, scor 6-2, 6-1.?EUROSPORT?transmite, sambata, de la ora 10:00,?SIMONA HALEP VENUS WILLIAMS LIVE STREAM VIDEO ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2019.
SIMINA HALEP – VENUS WILLIAMS este LIVE STREAM VIDEO ONLINE AICI, AICI, AICI si AICI.
SIMONA HALEP VENUS WILLIAMS EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2019.?”Va fi un meci greu, dar sunt sigura ca nu o sa alerg atat de mult deoarece punctele se vor termina repede. Este o mare campioana si este intotdeauna o mare provocare pentru mine sa joc impotriva surorilor Williams. Voi vedea cum voi juca, cum voi fi pe teren, dar voi fi increzatoare deoarece am jucat impotriva ei si stiu cum joaca. Trebuie sa fiu puternica”, a precizat liderul WTA inainte de meciul SIMONA HALEP VENUS WILLIAMS.

SIMONA HALEP VENUS WILLIAMS EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2019. „Eeste foarte constanta, atat pe teren, cat si in afara lui. De-a lungul anilor s-a mentinut la un nivel inalt si a avut un loc bun in clasament. In plus, castiga meciuri si turnee. Cred ca fiecare este diferita. Eu ma simt foarte bine acum, fara antrenor”, a declarat Venus Williams inainte de meciul cu Simona Halep.?EUROSPORT?transmite, sambata, de la ora 10:00,?SIMONA HALEP VENUS WILLIAMS LIVE STREAM VIDEO ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2019.

SIMONA HALEP VENUS WILLIAMS EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE AUSTRALIAN OPEN 2019. Palmares diresct SIMONA HALEP – VENUS WILLIAMS
Simona Halep – Venus Williams 6-2, 6-2 (2018, Montreal, hard)
Simona Halep – Venus Williams 6-2, 6-1 (2015, Roma, zgura)
Venus Williams – Simona Halep 4-6, 7-5, 6-3 (2013, Tokyo, hard)
Venus Williams – Simona Halep 6-3, 6-4 (2012, Roma, zgura)
Venus Williams – Simona Halep 6-1, 4-6, 7-6 (2012, Madrid, zgura)
SIMONA HALEP VENUS WILLIAMS EUROSPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE …

spot_imgspot_img