Simona Halep: Am plans cand mi s-a cantat imnul la juniori

de Adrian Petculescu – Mediafax, Andrei Mazurchievici Publicat la: 17.04.2014 12:22 Ultima actualizare: 17.04.2014 12:23

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi, ca intonarea imnului ii va da incredere la intalnirea cu Serbia din Cupa Federatiei, programata in acest week-end, ea aducand-si aminte ca a plans cand i s-a cantat “Desteapta-te, romane!” in perioada junioratului.

“Intonarea imnului imi va da incredere, iar cand eram la juniori si mi s-a cantat am plans, pentru ca eu sunt o fire mai sensibila”, a declarat Halep.
Sportiva clasata pe locul 5 WTA a precizat ca viata i s-a schimbat din momentul in care a ajuns printre cele mai bune jucatoare din lume si ca are acum o presiune in plus.

“Viata mea s-a schimbat foarte mult de cand am ajuns in Top 5. E foarte greu sa fii in Top 5, e o presiune in plus. Eu imi spun ca sunt Top 10 sau 15. E o presiune pe mine sa fiu prima in echipa, pentru ca imi doresc sa fiu prima in echipa, pentru ca imi doresc sa aduc ambele puncte. Cred ca va fi plin de lume in weekend”, a adaugat ea.
Halep a mai spus ca este refacuta dupa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *