Simona Halep, atac dur dupa plafonarea indemnizatiilor pentru mame: Nu o sa iau bani, dar cred ca toata lumea trebuie tratata la fel

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un inalt oficial al statului roman a spus ca trebuie sa schimbe legea pentru indemnizatii, cea cu 80 la suta din venit, pana nu-i vine cuiva ideea sa ramana gravida, cum ar fi Simona Halep, a fost una dintre intrebarile jurnalistului, la care actualul numar unu mondial a replicat:

In vara trecuta, inainte sa plafoneze indemnizatia de crestere a copilului, premierul Mihai Tudose motiva intentia Guvernului dand-o exemplu pe Simona Halep, careia ar trebui sa-i plateasca 85 la suta din veniturile de milioane de euro obtinute din tenis in cazul in care ar naste. Replica Simonei a venit la mai multe luni distanta, intr-un interviu-eveniment realizat de Radu Naum pentru?Digi Sport. „Pe moment nu mi-a placut ca am fost inclusa in acel discurs. Nu cred ca as avea nevoie de banii de la stat sa-mi cresc copilul. Dar nici pana acum nu am primit nimc, strict pentru sport, ca sa ajung unde am ajuns. Si am avut multe greutati. Ii spun sa stea linistit ca este ok, nu o sa iau acesti bani de la stat. Insa cred ca deja s-a schimbat legea, nu? Cred ca toata lumea trebuie tratata la fel, indiferent de situatia pe care o ai. O femeie primeste acel procentaj de la stat pentru ca a nascut, asa ca si eu sau alte femei cu o situatie foarte buna trebuie sa primeasca la fel.
Simona Halep, anunt despre retragerea din tenis: Vreau sa ma bucur si de alte lucruri. Imi doresc foarte multi copii
„… …

spot_imgspot_img