Simona Halep, declaratie optimista dupa prima victorie de la US Open

Publicat la: 01.09.2015 23:30 Ultima actualizare: 01.09.2015 23:31

Simona Halep a declarat, marti, dupa ce s-a calificat in turul al doilea al turneului de la US Open, ca este increzatoare ca poate juca la acest turneu tenisul ei cel mai bun, precizand ca este bine pregatita din punct de vedere fizic.

“La Toronto mi s-a facut rau din cauza caldurii, mi-am revenit in cateva zile, iar la Cincinnati am avut ceva probleme la muschi, dar m-am recuperat si acuma sunt suta la suta bine. Sunt sanatoasa, sunt recuperata complet, nu mai am niciun fel de durere, ma simt gata sa intru in acest turneu greu, ma simt bine si ca joc si mental si tot. Vom vedea cat de bine pot sa ajung in acest turneu si cat de departe, pentru ca asta conteaza dupa parerea mea. A fost un start foarte bun si am incredere ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu la turneul acesta. Nu mai vreau sa ma gandesc la rezultat, fiind la un Grand Slam, dar bineinteles ca presiunea o simt, dar joc bine cu presiune si stiu cum sa o gestionez acum. Bineinteles ca fiecare meci este greu, fiecare adversar joaca bine ca e cel mai inalt nivel din tenis, dar am incredere in sansa mea, am incredere ca am jocul potrivit sa castig si dau tot ce pot la fiecare punct, la fiecare meci”, a declarat jucatoarea clasata pe locul 2 WTA.
Halep spune ca nu se teme de nicio adversara si nici nu-si cunoaste partea de tablou. “Nu stiu cu cine am de jucat in continuare pe tablou, nu ma tem de nimeni pentru ca nu am de ce sa ma tem, am avut doua turnee foarte bune inainte, am incredere …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *