spot_img

Simona Halep, locul I in primul clasament WTA din 2018. Victorie lejera la Shenzhen Open de Anul Nou

Date:

Cu un echipament de culoare rosie fara insemne, dupa despartirea de Adidas, Halep a pasit cu dreptul in 2018, reusind o victorie clara in fata unei jucatoare tenace, dar inferioara tehnic.
Romanca a continuat sa arate un joc mai ofensiv decat sezonul trecut, apropiat de cel prezentat la turneul demonstrativ de la Hua Hin, dinaintea Craciunului. Atenta la retur, consistenta in raliuri, solida defensiv atunci cand a fost cazul, Halep a controlat jocul cu autoritate. Cu lovituri variate din punct de vedere al inaltimii si al traiectoriei mingii, una catre liniile terenului, jucatoarea din Constanta si-a asumat responsabilitatea de a puncta si de a nu mai astepta greseala de dincolo de fileu. Si a reusit lovituri spectaculoase, care au ridicat publicul de pe arena centrala in picioare.
Halep a inceput in forta, a condus cu 3-1, dupa un break in ghemul al treilea, dupa care a avut singurele momente de slabiciune, de scadere a agresivitatii si a nivelului serviciului. Gibbs a egalat, dar Halep a reusit un rebreak pe care l-a pastrat apoi pana la finalul setului, castigat cu 6-4, dupa 37 de minute.
Setul secund a fost unul fara istoric, Gibbss reusind doar un ghem, la 0-2. Intinsa la maximum de adversara, americanca s-a accidentat in finalul jocului, dar nu …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related