SmartID.Inventory STARTER, alegerea optima pentru realizarea rapida si eficienta a stocurilor

SmartID.Inventory STARTER, alegerea optima pentru realizarea rapida si eficienta a stocurilor

Inventarierea reprezinta fara indoiala un proces deosebit de important pentru orice companie sau societate comerciala, fapt pentru care fiecare dintre aceste medii recurg la un astfel de proces atunci cand vor sa evalueze in mod obiectiv veniturile dintr-o anumita perioada sau respectiv sa obtina detalii cu privire la starea stocurilor. Daca inventarierea clasica presupunea un timp de lucru destul de indelungat, noile aplicatii create am putea spune ca au revolutionat complet modalitatea in care se realizeaza astazi o astfel de activitate.
Daca te afli in cautarea unui soft care sa iti ofere rapiditate si eficienta atunci cand realizezi stocurile, cu siguranta SmartID.Inventory Starter de la Idmag este aplicatia de care ai nevoie,. Aceasta aplicatie este utilizata atat de numeroase companii cu un flux de vanzari impresionant, precum si de catre diverse societati comerciale din Romania. Iata cateva avantaje importante de care veti beneficia daca optati pentru revolutionara aplicatie inventariere magazine de la Idmag.
Rapiditatea si eficienta in realizarea procesului de inventariere reprezinta fara indoiala unele dintre aantajele majore ale acestei aplicatii. Soft-ul beneficiaza de o interfata foarte prietenoasa, astfel ca este usor de utilizat si in plus nu este incarcat cu tot soiul de functii inutile care nu fac altceva decat sa ingreuneze utilizarea aplicatiei. Prin utilizarea acesteia veti avea posibilitatea de a reduce considerabil timpul de realizare al unui inventar, lucru care inseamna totodata si o reducere a cheltuielilor aferente consumabilelor.
Un alt avantaj este dat de faptul ca aceasta aplicatie permite inventarierea prin simpla scanare a codului de produs. Cu alte cuvinte, inventarierea se poate realiza cu usurinta chiar si direct la raft prin intermediul unui terminal mobil de scanare. In aceste conditii, nu veti mai fi nevoiti sa ridicati obiecte grele sau foarte voluminoase pentru a ajunge la codul de produs dorit.
Nu in ultimul rand insa, aceasta aplicatie produce in mod automat un fisier de tip CS cu rezultatul scanarilor dupa fiecare sesiune. In acest fel va fi mult mai simplu sa accesti toate datele rezultate in urma procesului de inventariere si le veti putea exporta ulterior catre un computer.
Www.idmag.ro este unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente si aplicatii industriale care vine in intampinarea clientilor cu o varietate de produse certificate pe care le puteti achizitiona la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *