Soferul care a comis un accident soldat cu un mort si zece raniti, in prima zi de Paste, a fost arestat preventiv

Magistratii Judecatoriei Corabia au dispus luni arestarea preventiva a soferului care a provocat, in prima zi de Pasti, la Visina, un accident rutier in urma caruia o persoana a murit si 10 au fost ranite, conform portalului instantei, informeaza Agerpres.
Barbatul a fost retinut duminica si este acuzat de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.
Parchetul de pe langa Judecatoria Corabia a solicitat luni arestarea preventiva a conducatorului auto, iar judecatorii au admis solicitarea procurorilor. Solutia pronuntata la Corabia poate fi contestata in termen de 48 de ore.
“Admite propunerea de arestare preventiva, formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Corabia, in dosarul de urmarire penala nr. 349/P/2017. (…) dispune arestarea preventiva a inculpatului Mocanu Ionut Valentin, fara antecedente penale, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, (…) pentru o durata de 30 de zile de la data de 17.04.2017 pana la data de 16.05.2017 inclusiv”, se precizeaza in solutia data luni, in camera de consiliu, de Judecatoria Corabia.
In dimineata zilei de 16 aprilie, in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *