Sony Ericsson lanseaza PlayNow Arena, magazin de muzica digitala

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Serviciul PlayNow Arena, ce ofera muzica downloadabila direct pe telefonul mobil, se lanseaza mai intai in tarile nordice, urmand sa fie extins si in alte tari.

Sony Ericsson a anuntat lansarea oficiala a serviciului sau de download de muzica digitala din cadrul portalului PlayNow Arena.

Pentru inceput acesta va oferi 1 milion de melodii de la marile case de discuri, cu exceptia Universal, melodiile fiind fara DRM. Numarul acestora va creste ulterior pana la 5 milioane.

Melodiile vor putea fi dowloadate contra cost atat pe PC, cat si direct pe telefonul mobil, prin intermediul telefoanelor Sony Ericsson ce suporta acest serviciu (majoritatea telefoanelor aparute in ultimul an).

PlayNow Arena va oferi de asemenea jocuri, ringtone-uri, theme-uri si alte aplicatii pentru telefoane.

Serviciul va fi deocamdata disponibil in Danemarca, Suedia, Finlanda si Norvegia, urmand sa fie extins ulterior si la alte tari europene (nu se stie daca si Romania va fi printre acestea). Melodiile vor fi disponibile in format MP3 pentru PC si in AAC+, pentru a ocupa mai putin loc, pentru telefoane mobile. Din cate se pare din modelul de pret lansat in tarile nordice, o melodie pentru PC va costa in jur de 1 ?, cea pentru telefonul mobil fiind ceva mai scumpa, spre 1,5 ?.

spot_imgspot_img