Sora Denisei Raducu, razboi in instanta cu impresarii cantaretei

A trecut un an de cand cantareata Denisa s-a stins din viata la doar 27 de ani. Boala hepatica necrutatoare, pe care ar fi contactat-o de la o banala manichiura, s-a instalat rapid si a evoluat galopant. Adelina, sora regretatei artiste, vorbeste deschis pentru prima oara despre adevaratele suferinte pe care Denisa le-a indurat.
“- A fost la un control de rutina ca tot avea o raceala care nu-i mai trecea, i s-a propus sa faca o radiografie abdominala ca se simtea umflata, iar la ecografie i-au depistat boala.
– Medicii i-au spus atunci care sunt sansele ei de supravietuire, i-au dat vreo speranta? Ea stia ce i se intampla?
– A stiut din primul moment de ce sufera, dar nimeni nu i-a spus adevarul.
– I-ati ascuns…
– Da. Toti am trait cu speranta, chiar daca noi am aflat ca nu mai sunt sanse pentru ea, nu am vrut sa ne ducem cu gandul ca ea o sa termine asa. Avea dureri ingrozitoare, spunea incontinuu, e normal sa fiu asa, o sa ma recuperez, sunt pe drumul cel bun… Va dati seama ca-i spuneam ca o sa se rezolve, ca trebuie sa fie puternica. Erau momente in care durerile isi spuneau mai mult cuvantul si ea spunea “Nu mai poot”, dar dupa spunea “Nu vreau sa renunt, vreau sa lupt pana la final””, a dezvaluit Adelina pentru CANCAN.RO.
Au apelat la cei mai buni doctori, au trimis dosarul Denisei la clinici renumite din intreaga lume. Au mers cu Denisa si la o clinica din Viena, acolo unde au incercat sa invinga cancerul prin embolizare. 25 mii euro au costat cele 10 zile de spitalizare si tratamentul. Trimisi inapoi acasa, traiau cu speranta ca o minune o va face pe Denisa bine.
Mama Denisei merge …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *