Sorana Cirstea: Meciul cu Na Li va fi foarte foarte bun

de Leila Bolat Publicat la: 10.08.2013 10:59 Ultima actualizare: 10.08.2013 11:03

Jucatoarea Sorana Carstea, care s-a calificat vineri in semifinalele turneului de la Toronto, a declarat ca urmatorul sau meci, cu sportiva chineza Na Li,? va fi unul “foarte foarte bun” si a precizat ca rezultatele sale de pana acum nu sunt o mare surpriza, informeaza wtatennis.com.
“Am incercat sa intru pe teren cu o mentalitate pozitiva si am incercat sa obtin un avans cat mai devreme, ceea ce nu s-a intamplat. Am avut si momente bune si momente mai putin bune, dar sunt multumita de felul in care am jucat. Am luptat mult pentru victorie si m-am descurcat destul de bine in cele mai importante momente. Nu cred ca pentru mine si pentru echipa mea aceste rezultate sunt o mare surpriza, am muncit foarte mult si am devenit din ce in ce mai buna cu fiecare saptamana ce a trecut, astfel ca este intr-un fel un progres natural. Am intalnit-o pe Na Li de cateva ori pana acum. Ne stim reciproc. Cred ca anul trecut am jucat de trei sau patru ori. Va fi un meci foarte foarte bun. Ea este intotdeauna o jucatoare foarte puternica. Eu trebuie sa fac ceea ce am facut pana acum si vom vedea ce va fi”, a spus Cirstea.

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, numarul 27 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Toronto, dotat cu premii in valoare totala de 2.369.000 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *