Sorin Grindeanu: Am avut foarte multe discutii cu domnul ministru Tudorel Toader in aceasta perioada, incercand sa inteleg ceea ce doreste sa faca

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, ca a avut foarte multe discutii cu ministrul Tudorel Toader, pentru a intelege ce doreste el sa faca in domeniul Justitiei si a opinat, in acest context, ca, poate, ritmul sau, ca prim-ministru, este “mai alert” decat cel al ministrului Toader, informeaza Agerpres.
“Am avut foarte multe discutii cu domnul ministru Tudorel Toader in aceasta perioada, incercand sa inteleg ceea ce doreste sa faca in acest domeniu, dar neintervenind absolut deloc. Poate ca ritmul cu care sunt eu obisnuit si cu care au fost obisnuiti colegii mei din Guvern, cel putin in aceste prime trei luni, este unul mai alert fata de cel cu care poate a fost obisnuit pana acum domnul Tudorel Toader”, a declarat Grindeanu, intrebat care este parerea sa vizavi de nemultumirile exprimate de liderul PSD, Liviu Dragnea, cu privire la intarzierile proiectelor de lege din domeniul Justitiei.
Seful Executivului a mai spus ca are “discutii constante” cu ministrul Justitiei, astfel incat “lucrurile sa fie facute asezat, bine, transparent” si cu respectarea tuturor regulilor. “Consultand toate institutiile publice si intr-un ritm care, poate, e mai alert cateodata decat ritmul Curtii Constitutionale, ca sa dau un exemplu”, a sustinut Grindeanu.
Totodata, premierul a reiterat faptul ca se afla in dezbatere publica proiectul legii de punere in acord a Codului penal si a Codului de procedura penala cu deciziile Curtii Constitutionale.
“S-au luat puncte de vedere de la diverse institutii, fie ca vorbim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *