Sorin Grindeanu, propus de premierul Mihai Tudose sa preia sefia ANCOM. Fostul premier va fi audiat in Parlament

UPDATE?Comisiile parlamentare de specialitate au termen pana pe 26 octombrie sa-l audieze pe Sorin Grindeanu, candidatul pentru functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), a declarat luni secretarul Camerei Deputatilor, Ioana Bran.
“Domnul Grindeanu a fost propus pentru a ocupa functia de presedinte al ANCOM, iar Birourile permanente reunite au decis ca termenul comisiilor de specialitate pentru audiere si raport sa fie 26 octombrie”, a spus Ioana Bran, la finalul sedintei Birourilor permanente reunite.

UPDATE Propunerea ca Grindeanu sa preia sefia ANCOM a fost inaintata de seful Guvernului conducerilor celor doua Camere ale Parlamentului, urmand ca votul sa fie dat, cel mai probabil, in plenul reunit de saptamana viitoare, scrie News.ro.
“In data de 20 octombrie 2017, domnul Adrian Dita si-a prezentat demisia din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. In temeiul prevederilor art. 11 alin. 1 si alin. 3 din OUG nr. 22/2009 privind infiintarea Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, cu modificarile si completarile ulterioare, va transmitem nominalizarea domnului Sorin Mihai Grindeanu in vederea numirii in functia de presedinte al Autoritatii, pentru perioada ramasa a mandatului de 6 ani inceput in data de 11 mai 2017”, se arata in documentul transmis de Tudose la Parlament.
Birourile Permanente Reunite au decis luni ca audierea lui Sorin Grindeanu sa fie facuta in comisiile de specialitate ale Parlamentului pana joi, 26 octombrie. Tot pana joi va trebui elaborat si raportul comisiilor referitor la audiere.
Postul de presedinte al ANCOM a ramas vacant dupa ce Adrian Dita si-a inaintat, vineri, demisia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *