Stealth Keylogger la pret de sarbatoare

Stealth Keylogger la pret de sarbatoare

De sarbatori Amplusnet iti ofera o reducere de 30% pentru Stealth KeyLogger ? softul romanesc de “spionaj” aflat in topul mondial al solutiilor de acest gen.

Stealth KeyLogger monitorizeaza toate activitatile desfasurate pe calculator, incepand de la tastele apasate, pana la website-urile vizitate si conversatiile chat purtate pe respectivul calculator.

De acum poti sa fii cu ochii pe calculatorul tau de la distanta. Stealth KeyLogger actioneaza ca un agent sub acoprire si iti raporteaza fiecare miscare facuta pe calculator in lipsa ta. Rapoartele referitoare la activitatea desfasurata pot fi trimise la o adresa de e-mail specificata, pot fi salvate pe un alt calculator din retea sau pe un disc portabil. Mai mult, solutia ruleza in mod ascuns, nu este prezenta in lista de programe si procese astfel ca persoana monitorizata nu are nici cea mai vaga idee de actiunea acesteia.

Pana la sfarsitul lunii decembrie poti beneficia de toate aceste informatii furnizate de Stealth KeyLogger, la un pret cu 30%mai mic. Afla acum cine iti mai foloseste calculatorul si ce face in acest timp! Protejeaza-ti copiii de amentintarile online si fii cu ochii pe tot ce se intampla la calculatorul tau!

Pentru mai multe informatii despre solutia de monitorizare dezvoltata de Amplusnet vizitati www.amplusnet.ro sau scrieti-ne la adresa de e-mail sales@amplusnet.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *