Stelistii au vrut sa-l sustina pe Mihai Stoica la proces

Cinci fotbalisti ai echipei Steaua – Alexandru Chipciu, Claudiu Keseru, Mihai Pintilii, Iasmin Latovlevici si Lukasz Szukala – au fost vineri la Curtea de Apel pentru a-l sustine pe fostul manager general Mihai Stoica la judecarea contestatiei in anulare in cazul condamnarii primite in dosarul transferurilor de jucatori, informeaza Mediafax.
Mihai Stoica a fost dus, vineri, in jurul orei 9.00, la Curtea de Apel Bucuresti, de la Penitenciarul Rahova. Judecatorii de la CAB?vor decide daca vor anula pedeapsa pe care a primit-o in dosarul transferurilor de jucatori.?Avocatii lui Stoica spun ca a fost aplicata gresit legea penala mai favorabila, motiv pentru care el a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare. Daca magistratii vor admite contestatia lui Mihai Stoica el ar putea fi eliberat. Decizia pe care o va lua CAB va fi una definitiva.
La instanta bucuresteana au venit mai multi jucatori stelisti pentru a-l sustine pe Mihai Stoica, insa avand in vedere faptul ca dosarul urmeaza sa fie luat in discutie mai tarziu, nefiind stabilita o ora, fotbalistii au parasit Curtea de Apel.?Contestatia lui Mihai Stoica a fost programata initial pentru 16 mai, ulterior primind termen pentru 25 aprilie.?Tot astazi, magistratii vor decide daca sesizarea depusa de fostul presedinte executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, poate fi admisa in principiu.
Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *