spot_img

Stiri contradictorii despre cutiile negre ale avionului EgyptAir cazut in Mediterana

Date:

Zvonul potrivit caruia a fost identificat locul in care se afla inregistratoarelke de zbor ale avionului EgyptAir cazut in Marea Mediterana a fost negat azi de autoritatile egiptene, anunta Mediafax, citand The Telegraph.
Oficiali ai Ministerului Aviatiei de la Cairo neaga faptul ca a fost identificat locul cu pricina. Ei au spus ca vor anunta imediat ce cutiile negre vor fi gasite, dar ca pana in acest moment asa ceva nu exista. Totusi, exista voci din randul autoritatilor, care vor sa pastreze anonimatul, care sustin ca acele cutii negre ar fi fost depistate, urmand a fi scoase din mare. Tot acest mod de comunicare nu face altceva decat sa adanceasca misterul care invaluie acest avion, si mai ales soarta lui, dupa disparitia de pe radare. Cert este ca datele de pe inregistratoarele de bord pot fi de real folos pentru elucidarea cauzelor tragediei.
Un Airbus A320 apartinand companiei EgyptAir, cu 66 de persoane la bord, s-a prabusit in largul insulei grecesti Karpathos, intre Rhodos si Creta, in timp ce se afla in spatiul aerian egiptean.
Avionul disparut de pe ecranele radar, un Airbus A320, efectua cursa Paris-Cairo …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related