Stoican: Dinamo nu a fost cu nimic mai prejos decat Steaua

de Leila Bolat, Andrei Mazurchievici Publicat la: 18.04.2014 08:57 Ultima actualizare: 18.04.2014 08:58

Tehnicianul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat joi seara, dupa meciul cu Steaua, scor 1-1, din mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei, ca formatia sa nu a fost cu nimic mai prejos decat cea antrenata de Laurentiu Reghecampf.

“A fost un meci echilibrat, dar Steaua a meritat accederea in ultima faza a competitiei. Am in componenta jucatori care pe langa caracter au si inima si determinare si sunt mandru sa ii antrenez. In al treilea rand, faptul ca avem o asemenea galerie e mai mult decat imi trebuie. A fost o coregrafie senzationala si sper ca in curand sa ne ridicam la nivelul fanilor. Cand ai asemenea suporteri nu iti mai trebuie nimic. (…) Au fost momente cand si Steaua a avut situatii, dar si noi. Dinamo nu a fost cu nimic mai prejos decat Steaua. Azi nu a fost nicio diferenta”, a spus Stoican.
Flavius Stoican a precizat ca in opinia sa Dinamo va avea sanse sa se bata la titlu sezonul viitor, “cu astfel de jucatori care vor creste”. “Dar pana la vara vreau sa ne atingem obiectivul, locul 4. (…) I-am analizat pe cei de la Steaua si am observat ca au probleme mari cand fundasii laterali urca si m-am gandit ca Rotariu si Lazar pot profita de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *