Subaru Forester si Subaru Impreza diesel vin la Paris in octombrie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Subaru va folosi salonul auto de la Paris pentru a prezenta variantele diesel ale noilor Subaru Forester si Subaru Impreza. Daca SUV-ul Subaru Forester va ajunge in showroom-uri la scurt timp dupa evenimentul de la Paris, Subaru Impreza este programat sa ajunga la vanzare abia anul viitor in ianuarie.

Propulsorul diesel al celor de la Subaru a fost prezentat in premiera in urma cu jumatate de an la salonul de la Geneva. Este primul diesel boxer construit vreodata si se vinde deja sub capota modelelor Subaru Outback si Subaru Legacy. Argumentele noului propulsor sunt greutatea redusa si pozitionarea aproape de nivelul solului, fapt ce ridica gradul de stabilitate si manevrabilitate a masinilor care il folosesc.

Surse apropiate producatorului Subaru au dezvaluit ca dieselul de 2.0 litri (aproximativ 200 CP) va ajuta Subaru Forester sa ajunga la un consum mediu de 6.3 litri de motorina la suta. Aceasta cifra poate fi „sutul in fund si pasul inainte” de care Subaru are nevoie pentru a-si spori considerabil vanzarile intr-o Europa subjugata dieselului.

spot_imgspot_img