Suporturile pentru lumanari, mereu la moda

Suporturile  pentru lumanari, mereu la moda

Un suport lumanari este extrem de versatil. Acest detaliu simplu poate transforma instant aproape orice interior, creand, dupa dorința posesorului, o atmosfera confortabila, romantica sau misterioasa de-a dreptul.

Funcționalitate sau design?

Iata principala intrebare la care trebuie ca sa raspunda cineva care vrea sa cumpere un suport lumanari.

Daca va avea funcție practica, trebuie sa analizam atent locul unde il vom pune pentru a aprinde lumanarea/lumanarile așezate in el, ce tipuri de lumanari vom folosi, ce numar de lumanari ne vor trebui exact, scopul utilizarii (rugaciune, meditație etc.).

Daca il dorim pentru a completa o amenajare interioara, stilul in care este decorata incaperea conteaza cel mai mult ori situația in care il vom utiliza uneori (cina romantica, efectuarea unui ritual magic ș.a.m.d.).

Lumanarile, candva unicele surse de lumina existente in palatele sau conacele magnifice, dar și in colibele cele mai sarace, și-au pierdut astazi valoarea lor preponderent funcționala, pastrandu-și doar rolul decorativ.

Simbol al speranței și al romantismului ele raman mereu la moda, iubite fiind mai ales de catre femei.

In magazinele online exista diferite stiluri, dimensiuni, culori și forme de suporturi lumanari.

Modelele moderne de suporturi ce pot sa fie comandate de pe net sunt confecționate dintr-o mare varietate de materiale.

Se folosesc indeosebi:

– polimeri;
– metal;
– sticla;
– ceramica.

Suporturile de lumanari de diverse dimensiuni și forme pot decora nu numai spațiile interioare, ci și exterioare. Inlocuind lanternele sau lampioanele, ele vor fi excelente pentru serile petrecute in gradina sau chiar intr-un camping.

Se pot așeza pe mese sau agața in jurul perimetrial pe franghii, daca suporturile de lumanari au forma de felinare, spre exemplu.

Pentru a arata sensibilitatea și caldura sentimentelor unei persoane, o zi de naștere sau o cina romantica va fi mult mai speciala daca se va realiza o amenajare interioara ce include și suporturi cu lumanari plutitoare și flori, alaturi de suporturi de vin. Acestea sunt astfel realizate incat permit umplerea lor cu apa.

Suporturile de lumanari iși vor gasi locul ușor in orice camera, fie ea living sau dormitor, ba chiar și intr-o bucatarie sau o baie, deoarece creeaza o atmosfera intima, extrem de placuta.

Deoarece sfeșnicele (ca suporturi de lumanari ceva mai pretențioase) sunt un elemente importante ale unui decor, cheia pentru a le alege pe acelea cu o forma și dimensiune potrivita este reprezentata de compatibilitatea acestora cu restul obiectelor de design interior ale compoziției respective.

De unde se pot cumpara ieftin suporturi pentru lumanari?

In magazinele online exista o mare selecție de suporturi de lumanari.
Pentru a le cumpara trebuie doar sa adaugați modelele preferate in coș și numarul de bucați, sa introduceți datele dvs. personale, sa alegeți metoda de plata și de livrare.

Suporturi de lumanari extravagante pot decora in mod unic chiar și un studio foto sau o cafenea, un bar, salon de infrumusețare sau un centru spa ori alte locuri concepute pentru destindere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *