Tanarul de 17 ani din Craiova, suspectat de propaganda jihadista, audiat la DIICOT

0

UPDATE 17.29:?Procuroul-sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat, marti, ca procurorul de caz care il audiaza pe adolescentul suspectat de propaganda jihadista va tine cont de faptul ca acesta este minor.?
UPDATE 17.10:?Tanarul in varsta de 17 ani, suspectat de propaganda jihadista, a ajuns, marti, la sediul DIICOT, unde este audiat.?
—-
Un tanar de 17 ani, din Craiova, suspectat de propaganda jihadista a fost ridicat, marti, de anchetatori, care au probe ca acesta ar fi transmis, prin internet, mesaje de sustinere a gruparii jihadiste si filme in care erau prezentate decapitari, informeaza Mediafax.
Potrivit unor surse?judiciare, tanarul este elev la un liceu din Craiova, iar anchetatorii au facut perchezitii la locuinta acestuia, marti dimineata, in baza informatiilor ca acesta ar face propaganda jihadista, prin mesaje transmise pe internet.
Tanarul a fost ridicat si dus la audieri, iar de la locuinta sa au fost ridicate documente, materiale de propaganda jihadista si sisteme informatice.
Anchetatorii au informatii ca tanarul promova in mod sistematic, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *