Tara Palmer-Tomkinson: As face un copil si cu un prieten homosexual

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Avand in vedere numeroasele relatii zbuciumate pe care le-a avut, cautarea unor metode alternative pentru a avea un copil pare cea mai buna solutie pentru Tara Palmer-Tomkinson. Desi inca mai spera sa gaseasca barbatul potrivit, ea este dispusa sa ia in calcul si fertilizarea in vitro sau chiar conceperea unui copil cu un prieten homosexual: „Sper ca exista undeva si barbatul potrivit pentru mine, care este dispus sa aiba un copil prin metode traditionale. Desi nu ma opun fertilizarii in vitro sau conceperii unui copil cu un prieten homosexual, mi-as dori sa am un copil prin metode conventionale”.

Tara, care este acum prezentatoare de televiziune, a fost tratata pentru dependenta de cocaina la o clinica din Arizona, in 1999. Totusi, ea a spus ca greselile din trecut o vor face o mama mai buna: „Am destul de multa experienta pentru o femeie de 36 de ani si as putea sa am grija de un copil. Este cel mai important lucru care i se poate intampla unei femei – este unul din motivele pentru care am fost create”.

Tara Palmer-Tomkinson, care a tinut mici rubrici la multe din publicatiile importante din Marea Britanie de-a lungul timpului, a fost foarte afectata dupa despartirea de multimilionarul Jamie Hargreaves. Ea a declarat: „A fost cea mai groaznica experienta din viata mea. Am crezut ca el e alesul. Cand totul s-a terminat am fost devastata, nu am iesit din casa timp de trei saptamani”.

Desi accepta faptul ca ceasul ei biologic a inceput sa ticaie, Tara insista asupra faptului ca nu vrea sa-si modifice corpul prin operatii estetice: „M-as injecta cu Botox, dar nu mi-as face niciodata un lifting facial pentru ca imi iubesc liniile fetei. Spre deosebire de alte celebritati nu vreau sa imi maresc sanii”.

In prezent, actrita, printre iubitii careia au mai fost si pe Robbie Williams si James Blunt, lucreaza acum la un album de debut in muzica, compilatie care va contine piese scrise chiar de ea. Cu siguranta insa, pentru o femeie atat de talentata ca ea va fi foarte usor sa-si gaseasca barbatul potrivit.

spot_imgspot_img