Taximetrist din Oradea, ucis in timpul unei curse

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Un taximetrist a fost impuscat si ucis in Oradea, marti noapte, in timpul unei curse. Clientii ucigasi i-au abandonat trupul intr-un sant de pe centura orasului. Ancheta se misca greu. Şi inca un criminal se plimba liber printre noi.

Dupa o noapte saraca in curse, taximetristul aude o bataie in geam. Deschide usa, porneste ceasul si pleaca in cursa. „La ora 4 dimineata a raspuns la apel, nu era agitat, era intr-o situatie normala”, spune Ioan Soporan, administratorul unei firme de taxi partenera.

A receptionat, apoi a inchis. De atunci nimeni nu l-a mai auzit. Nimeni nu stie daca ultimul client i-a cerut o cursa in Oradea sau in afara orasului. Se stie doar ca la 04.20, taxiul a oprit pe centura orasului, langa un depozit. Ceasul nu mai taxa la kilometru, ci la ora de stationare.

Dupa ce a stationat aproximativ 20 de minute in fata depozitului, masina a demarat in tromba, sustine un martor.

„Un martor de-acolo, a vazut ca masina s-a oprit, s-a intors, a venit inapoi, pe el l-au tarat din masina. L-au aruncat in sant si masina a disparut”, a declarat Bojic Csaba, administratorul firmei de taxi.

La apelul de ora 06.00, taximetristul nu a mai raspuns prin statie. Telefoanele ii erau inchise, iar sotia nu stia nimic de el. „Peste putin timp, m-au sunat ca au gasit un decedat impuscat, m-au chemat sa-l identific si era el”, a mai spus Bojic Csaba, seful taximetristului.

Se pare ca agresorul i-a lipit, soferului, pistolul de umar si a tras. Glontul a strapuns bratul, pieptul si a iesit prin cealalta mana.

Acel glont a distrus o familie si a lasat orfani doi copii. Colegii taximetristului asasinat se tem sa iasa pe traseu. La Oradea au mai fost ucisi taximetristi.

spot_imgspot_img