Jaf de doua miliarde la Focsani. Casierul unei societati, sechestrat in trafic

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Oamenii cinstiti isi iau salariul la pontaj, hotii isi primesc plata la pont. Un pont de doua miliarde de lei vechi a fascinat mai multi infractori. Acestia au sechestrat in trafic casierul unei societati si l-au lasat fara banii de incasari.

Hotii stiau ziua, ora si felul in care casierul firmei de constructii transporta banii. Sincronizarea a fost perfecta. Cand casierul a iesit cu masina pe portile societatii, alte doua autoturisme i-au blocat calea. Nu a mai avut timp nici sa-si blocheze usile.

„Au venit baietii cu masinile, l-au blocat aici, l-au scos, i-au dat una in fata. I-au luat geanta cu bani si au fugit”, declara un martor.

Casierul, fost maior de armata, a prins glas abia dupa ce agresorii sai au plecat in tromba. A strigat, dar hotii apucau deja sa iasa din Focsani. Un telefon la 112 si intr-o jumatate de ora, drumurile din judet erau intesate de filtre.

Doi dintre suspecti au cazut deja in plasa politistilor. Impartisera prada si aveau la ei doar o parte din suma furata de la societatea de constructii. Cealalta masina, cu numar de Italia, este data in urmarire.

Patronul firmei a iesit cel mai sifonat din acest jaf – si jefuit si amendat. Politistii l-au taxat cu 5.000 de lei pe vrancean pentru ca a incercat sa transporte o avere, fara paza necesara.

spot_imgspot_img