Te asteapta cisterne de bere bavareza. A inceput Oktoberfest in Capitala

Un cort gigant este amenajat in aceasta perioada in Parcul Tineretului din Bucuresti, unde amatorii de petreceri in stil nemtesc gasesc traditionalii carnati bavarezi, delicioasele coaste de porc si mii de litri bere bavareza, la preturi speciale.
Cortul are o capacitate de peste 1.000 de persoane, care vor fi deservite de peste 20 de dozatoare mobile cu bere, dar si de alte cateva puncte fixe, unde se vor comercializa zeci de sortimente de bere exclusiv nemteasca.
Pe langa mancarea bavareza (turinger, bratwurst, coaste de porc, pui la rotisor, ciolan, salata de cartofi) si zecile de sortimente de bere germana (special pentru acest eveniment, s-au importat peste 20 de mii de litri de bere), organizatorii au pregatit programe artistice, concursuri cu premii in bere si carnati bavarezi, dar si o tombola speciala – premiul, un televizor LED cu diagonala de 81 de centimetri.
Sambata, incepand cu ora 11, va fi organizat si un concurs de baut bere. Primii 10 inscrisi se vor “lupta” in baut bere, iar castigatorul se va alege cu un voucher de consumatie, valabil pe toata perioada Festivalului.??
Pe scena de mari dimensiuni amenajata in interiorul cortului, va urca in fiecare seara fanfara de muizica bavareza “Classic Band 2000”. Distractia si buna dispozitie vor mai fi asigurate si de trupe precum “Power Station”, “Izolier Band”, “Changing Skins”, “Aquila” si multi, multi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *