Tehnologie pentru viitor – URSA BiOnic

In ultimul timp se bate moneda pe ideea de eficienta energetica a cladirilor, cheia reducerii consumului de energie si a emisiilor de CO2. ?Producatorii sistemelor si tehnologiilor de izolare a cladirilor, cu aplicatii in renovarea cladirilor vechi sau a constructiei de cladiri noi confortabile, investesc in dezvoltarea unor produse prietenoase cu mediul. Folosirea unor materiale cu “amprenta verde”, adica materiale ecologice, presupune utilizarea pentru izolarea termica a unor materiale premium, rezistente la foc.
Bionica este stiinta care studiaza mecanismele proceselor biologice, in scopul gasirii unor modele analoage aplicabile stiintelor tehnice. Specialistii de la URSA studiaza de multa vreme problema cu scopul de obtine produse noi, inovatoare. Ca urmare a eforturilor lor sustinute a aparut noua tehnologie URSA BiOnic. Tehnologia aduce pe piata din Romania produse mai performante decat produsele comercializate pana acum” a declarat Sorin Pana, director comercial URSA Romania.
URSA BiOnic este o tehnologie care ofera produselor durabilitate. In mod cert produsele din aceasta gama ofera o performanta premium. Practic in dezvoltarea acestor produse a fost realizata o simbioza buna componentele organice si liantul biologic utilizat, un amestec de substante organice de origine vegetala. Datorita performantelor de inalta calitate, produsele au primit certificatele internationale Blue Angel, EUCEB, RAL si EPD. BiOnic inseamna durabilitate si siguranta. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *