telefoanele mobile

Este de rau , dara??. sunt la indemana si a??.la purtatora??Dr. Calin Marginean – un punct de vedereIRADIAZA SAU NU IRADIAZA TELEFOANELE MOBILE?
Nu vreau sa ma intelegi gresit, drept pentru care vreau sa iti explic motivul pentru care EXTREM DE RAR caut sa vorbesc la telefonul mobil (TM) ! Astfel – mie-mi suna foarte frecvent TM, fiind cautat de numeroase persoane- sint si medic specialist de medicina muncii, iar ca specialist si in igiena radiatiilor pot sa va spun ca iradierea prin telefonul mobil este crunta, iar pentru un pacient cu cancer este total indezirabila !
Caz concret :- cind eu te apelez sa zicem pe tine utilizind TM, acesta emite intre 1,9 – 3 GHz (Giga-Hertzi) ca sa conecteze antena de telefonie mobila, iar aceasta pe tine. 1,9 – 3 GHz inseamna ca TM emite intrea??1.900.000.000 si 3.000.000.000 de vibratii pea?? secunda, vibratii care trec prin fiecare celula a corpului meu, dar mai ales a capului /craniului / creierului..etc!- daca fac cum e corect si te contactez corect, pot reduce iradierea cu 50%. Dar tot este ENORMA ! Ce inseamna asta ? Tin TM in mana, la distanta de corp, cu mana intinsa si cand am vazut ca ai raspuns, ABIA ATUNCI il pun la ureche !- insa DACĂ il tin la ureche sa taraie pina cand tu raspunzi, imi a”prajesc” efectiv creierul !!!- pe de alta parte sa presupunem ca eu te apelez pe tine si DUPĂ CE ai raspuns, ABIA ATUNCI am pus TM la ureche. NU UITA ca bolta craniana (adica oasele parietale si temporale) au o forma dea?? antena parabolica, care concentreaza undele in baza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *