Telekom si Digi raman fara marile competitii. Ce se intampla cu Champions League, Europa League, La Liga, Serie A, NBA si Formula 1

Marea provocare va fi pachetul Champions League – Europa League, pentru perioada 2018-2021. Din sezonul viitot, meciurile din Champions League nu se vor mai disputa de la ora 21:45, ci se va alege modelul Europa League: in fiecare zi de marti si miercuri partidele se vor imparti si se vor juca patru intalniri de la 20:00, alte patru de la 22:05. Drepturile sunt detinite acum de Telekom Sport, dar Pro TV are optiunea free-to-air.
In afara de Premier League, competitie care va fi in continuare la Eurosport si Telekom Sport, toate marile campionate vor avea licitatii pentru Romania: Spania, Italia, Franta, la care se adauga Germania (Budesliga nu se mai vede la noi dupa ce, in vara trecuta, s-a terminat intelegerea cu Eurosport).
Drepturile TV ale Ligii 1 au ajuns de la Arpad Paszkany la un apropiat al lui Zoltan Teszari
Formula 1, care va debuta peste doua luni, nu are inca niciun detinator. Contractul a expirat si nici Digi Sport, nici Telekom Sport n-au achizitionat nimic inca, scrie GSP.
Competitiile pentru care vor avea loc licitatii in 2018:
– preliminarii Euro 2020 (ProTV are doar meciurile Romaniei)
– Champions League (acum la Telekom Sport)
– Europa League (acum la Telekom Sport)
– campionatul Spaniei (acum la Digi Sport si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *