Teodor Melescanu: Orice membru al Guvernului e remaniabil. Nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia

Teodor Melescanu a fost intrebat daca postul sau se afla printre cele “remaniabile” si daca disensiunile dintre premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au influenta asupra activitatii Ministerului Afacerilor Externe.
“Orice membru din Guvern este remaniabil (…) din acest punct de vedere, insa, nu pot sa va dau un raspuns, ca nu eu ma remaniez. Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia. Deci este vorba de o decizie pe care o va propune primul-ministru si care va fi acceptata, aprobata de liderii coalitiei de guvernare PSD si ALDE”, a afirmat seful diplomatiei romane.
El a punctat ca politica externa este una ce are ca obiect interesele nationale si nu poate fi “”tulburata”” de tensiunile din politica interna.
“Nu are nicio influenta asupra politicii externe, care este o politica nationala, nu este o politica de partid sau ideologica, este o politica in masura sa reflecte promovarea intereselor nationale. (…) Si acest lucru il facem si unii dintre noi chiar stim cum sa o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *