Tinerii proaspat casatoriti si locuinta lor. Ce sa nu le lipseasca din casa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cuplurile de tineri proaspat casatoriti trebuie sa se gandeasca la mai multe aspecte cand deja au pornit impreuna la drum. Unul dintre acestea este problema spatiului in care vor locui. De cele mai multe ori, inceputurile sunt mai grele, luxul nu este pe lista, dar cei mai multi reusesc, intr-un timp scurt, sa faca trecerea de la un apartament mic, la o casa ceva mai spatioasa.

Iar din aceasta locuinta, ca decorul sa fie intregit, nu trebuie sa lipseasca semineul.

Dupa casatorie, sau chiar cu ceva timp inainte, apare momentul in care problemele trec la alt nivel, cum construim, aranjam, decoram casa intr-un mod cat mai practic si, in acelasi timp, cat mai frumos cu putinta. Credem ca un prim raspuns important este acesta: casa cea mai buna este cea care se pliaza pe nevoile voastre. Mai ales in cazul tinerilor si cuplurilor la inceput de drum, o casa cu un numar restrans de camere este raspunsul ideal din multe puncte de vedere, in special legate de costuri, fie de constructie, fie de intretinere.

Unul dintre obiectele care nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa este semineul.

Pe langa beneficiile pe care un semineu le aduce in reducerea substantiala a costurilor pentru incalzire, acesta are un rol important in decorarea locuintei. Este punctul central al unei locuinte,?cel care creeaza acea atmosfera calda si placuta …

spot_imgspot_img