Topul celor mai ieftine orase in care poti sa locuiesti. Pe ce pozitie se situeaza Bucurestiul

In timp anul trecut top zece a fost dominat de orase din Asia, anul acesta cele mai scumpe cinci orase sunt in Europa, Paris si Zurich ocupand impreuna pozitia a doua. Oslo, Geneva si Copenhaga sunt pe locul cinci, sase, respectiv opt.
Hong Kong este al patrulea cel mai oras din lume, in timp ce Seoul se situeaza pe locul sase cu Geneva, iar Tel Aviv si Sydney ocupa locurile noua si zece.
Sondajul, proiectat pentru a ajuta la gestionarea pachetelor de compensatie pentru expati si pentru cei care calatoresc in scop de business, masoara costurile de trai din 133 de orase majore, comparand peste 400 de preturi pentru 160 de produse si servicii.
Raportul reliefeaza ca Singapore este cel mai scump? oras in care poti cumpara si utiliza o masina, in timp ce pretul mediu pentru o sticla de vin (23,68 de dolari) este mult peste pretul din alte orase. Singurele orase din top zece unde pretul mediu pentru o sticla de vin este mai ridicat sunt Seoul (26,86 dolari) si Tel Aviv (28,77 dolari).
Cel mai ieftin oras din lume din punct de vedere al constului de trai este Damasc, care a urcat 14 locuri in clasament in comparatie cu anul trecut. Caracas este al doilea cel mai ieftin oras, cu 13 locuri mai sus fata de anul trecut, ceea ce arata un impact economic major al climatului politic din regiune.?
Pentru multi cetateni ai Siriei sau ai Venezuelei, cu toate acestea, nici Damasc, nici Caracas nu ar putea fi considerate ieftine.
Bucuresti este pe locul noua in cadrul celor mai ieftine orase, situandu-se pe acelasi loc ca si anul trecut. Orasele din top zece sunt: Damasc, Caracas, Almaty, Lagos, Banglore, Karachi, Algiers, Chennai, Bucuresti, New Delhi.
CITESTE CONTINUAREA ARTICOLULUI …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *