Tori Spelling a fost spitalizata in secret

Tori Spelling – in varsta de 40 de ani, care filmeaza in prezent noi episoade din reality show-ul “True Tori”, difuzat pe postul american Lifetime, despre problemele sale in casnicie cauzate de infidelitatea sotului sau, actorul canadian Dean McDermott, dezvaluita in presa in decembrie 2013 – a parasit, sambata, o clinica necunoscuta, unde a fost spitalizata timp de sase zile, fara sa se cunoasca insa motivele internarii, informeaza Mediafax.ro.?
Actrita a inceput deja, in cursul zilei de duminica, sa filmeze pentru noua emisiune, fiind fotografiata in apropierea casei sale din Studio City, California, cu o expresie obosita pe chip si vizibil slabita.
Potrivit unor surse, Dean McDermott a fost alaturi de sotia lui pe toata perioada spitalizarii.
“Dean sosea la 10 dimineata si nu pleca pana la 8 seara. Parea foarte stresat si ingrijorat. Aducea mancare si pleca de langa Tori numai ca sa ia aer sau sa dea un telefon”, a declarat o sursa pentru E! News.
Nu se cunoaste motivul exact al spitalizarii actritei, insa fiica mogulului media Aaron Spelling a inceput sa piarda drastic in greutate dupa ce in publicatia US Weekly au aparut informatii conform carora Tori Spelling fost inselata de sotul ei cu o femeie in varsta de 28 de ani, Emily Goodhand, care a dezvaluit ulterior acest lucru in presa.
Vestea spitalizarii actritei a venit dupa ce au aparut informatii in presa conform carora Dean McDermott ar fi avut si alte aventuri, despre care acesta va vorbi in cadrul viitoarelor episoade ale reality show-ului.
“Lucrurile vor fi transate si Dean va recunoaste in fata lui Tori ca a inselat-o nu numai cu Emily Goodhand, in Toronto, ci si cu alte femei”, a declarat o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *