Toshiba Portege Z830 si Satellite Z830, cele mai usoare laptopuri din lume

Toshiba Portege Z830 si Satellite Z830, cele mai usoare laptopuri din lume

Toshiba GmbH Europa lanseaza Port?g? Z830 si Satellite Z830, primele dispozitive UltrabookTM cu procesor Intel? Core? ale companiei. Cantarind aproximativ 1,12kg1 si avand o grosime de numai 15,9 mm, seria Z830 este cu aproximativ 20% mai usoara si 40% mai subțire decat seria ultra-portabila Prot?g? R830. Aceste noi sisteme ofera portabilitate, durabilitate si trasaturi esențiale cu un stil elegant. Sistemele din seria Z830 vor fi disponibile in Europa in cel de-al patrulea trimestru al anului 2011.

Performanța de top pentru nevoi profesionale si timpul liber
Seria Z830 include cea mai noua generație a procesoarelor Intel? Core? pentru Ultrabook? si memorie ultra rapida DDR3, care confera performanța necesara pentru lucru si divertisment, dar si o administrare imbunatațita a resurselor de energie pentru o autonimie superioara. Soluția de stocare solid state drive de 128 GB ofera o experiența lina de utilizare, durabilitate optimizata și consum imbunatațit de energie.

Materialele premium asigura o durabilitate superioara
Sistemele Ultrabook? au o carcasa din aliaj de magneziu usoara si, in acelasi timp, durabila, care este susținuta de o structura de rezistența imbunatațita cu design de “fagure de miere” si cu noi structuri interne ranforsate care ii ofera o buna absorbție a socurilor, rigididate crescuta si rezistența la apasare. Aceste aspecte ii confera laptopului o rezistența deosebita la cazaturi si socuri .. In plus, tastatura iluminata LED și rezistenta la stropire face fața cu

brio situațiilor in care se varsa lichide și ofera utilizatorilor suficient timp sa opreasca sistemul și sa protejeze datele stocate pe sistem.

Conectivitate fara compromis
Seria Z830 demonstreaza ca miniaturizarea nu presupune automat compromiterea conectivitații. Laptopurile ultra-portabile au un set complet de interfațe, intre care Bluetooth?, WLAN si Mobile Broadband5 plus o selecție de porturi full-size incluzand VGA, HDMI? si cateva porturi USB, unul dintre acestea fiind USB 3.0.

Experiența multimedia
Sistemele ofera utilizatorilor ceea ce isi doresc si deservesc atat nevoile profesionale, cat si pe cele din timpul liber ? o condiție esențiala a vieții digitale de astazi. Display-ul luminos de 33,8 cm (13,3″) HD care nu reflecta imaginea si difuzoarele stereo puternice, susținute de sistemul Dolby? Advanced Audio?, fac din Z830 un produs ideal pentru consumul multimedia de acasa sau in deplasare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *