Toshiba Places: acces rapid la continut HD si 3D pe televizoare, tablete si laptop-uri

Toshiba Places: acces rapid la continut HD si 3D pe televizoare, tablete si laptop-uri

Astazi, in cadrul IFA Berlin, Toshiba Europe GmbH anunța extinderea Toshiba Places, soluția sa de conținut și servicii online. Dupa introducerea la inceputul acestui an a unor de serii de servicii pentru laptop-uri și a televizoarelor cu posibilitate de conectare la Internet, compania iși extinde oferta pentru Toshiba Places prin adaugarea Book Places, soluție pentru achiziționarea de carți in format electronic, a My Places care ofera un management simplu al achizițiilor online, cat și a unor noi parteneri.

O alegere de conținut ințeleapta de la un furnizor de incredere
Thomas Teckentrup, General Manager Software and Services, Toshiba Europe GmbH: “Utilizatorii sunt in cautare de conținut ușor accesibil și variat livrat de un furnizor de incredere cum este Toshiba Places. Am imbunațit Toshiba Places prin adaugarea unor servicii și produse prin intermediul TV-urilor, laptop-urilor și tabletelor conectate.”

Piața de TV 3D are acum o soluție de conținut 3D la indemana
Pentru generația de TV-uri și laptop-uri conectate la internet, Toshiba Places ofera un portofoliu de conținut de calitate care include acetrax?, maxdome și Viewster. acetrax? ofera acces prin abonament sau prin opțiunea pay-per-view la o selecție de filme catalogate ca blockbuster, in timp ce maxdome este cel mai mare serviciu de video on demand din Germania. Nu in ultimul rand, utilizatorii pot accesa acum catalogul Viewster, care conține selecții complexe de filme și seriale TV.

Toshiba Places logare unica
Datorita posibilitații de logare unica, Toshiba Places ofera acces ușor și simplu catre o serie de servicii fara a fi necesara logarea repetata pentru a folosi un anumit serviciu. Odata ce utilizatorii și-au creat un Toshiba ID, pot accesa conținut și servicii de la diferiți parteneri chiar și prin intermediul mai multor terminale fara a fi necesara inregistrarea pentru fiecare Place.

Management inteligent de conținut prin My Places
Toshiba anunța astazi și serviciul My Places. My Places este o modalitate simpla de a accesa și gestiona conținut achiziționat din ? Music Place, Video Place sau App și Book Place. My Places ofera utilizatorilor posibilitatea de a reda muzica sau filmele achiziționate, de a crea playlists sau a de gestiona conținutul pe care l-au achiziționat anterior. De asemenea, acesta ofera o modalitate online prin care utilizatorii pot face management de cont (setari, parole etc.) pentru servicii din diferitele Toshiba Places și pentru terminale diferite (TV, laptop sau tablete).

Local Connectors: descarcare automata de conținut pe terminalele conectate
Local Connectors ofera posibilitatea de a descarca manual sau automat muzica sau carți online catre un fișier sau librarie de pe un laptop sau tableta. Consumatorii pot asculta muzica sau citi carți online pe dispozitive mobile cand sunt in mișcare și fara o conexiune la internet. Local Connectors și My Places vor fi disponibile in Europa pe tablete și laptop-uri in al patrulea semestru al 2011.

Recomandari pentru rețelele sociale
Toshiba ofera acum și o modalitate simpla de a comunica prietenilor și familiei ce fel de conținut este preferat pe Toshiba Places. Clipurile video, știrile și alte forme de conținut pot fi organizate in topuri și partajate direct de la furnizori catre profilele de FacebookTM ale utilizatorilor sau ale prietenilor acestora. Acest lucru este valabil și pentru TV, unde tehnologia Toshiba de ultima ora pune rețelele sociale in centrul experienței TV.

Portofoliul Toshiba Places
Accesul la Toshiba Places nu este limitat clienților Toshiba, ci este deschis tuturor.
Toshiba Places include urmatoarele Places :
o Video Place (pentru TV, PC, tableta): acces la serviciile Video on Demand prin abonament sau pay-per-view. Partenerii sunt : acetrax?, Viewster, woomi, boxoffice365, HIT Entertainment, maxdome, cat și Turner Broadcasting Group prin Cartoon NetworkTM, Boomerang și Boing.
o Music Place (pentru TV, PC, tableta): Acces la muzica prin 7digital pentru toate dispozitivele. De asemenea, Music Place ofera cateva servicii specifice fiecarui device: pentru PC: clipuri video cu concerte prin iConcerts, radio online personalizat prin Aupeo!. Serviciul Aupeo! este de asemenea disponibil pe Music Place pentru TV
o Social Place (pentru TV, PC, tableta): utilizatorii pot incarca clipuri video și fotografii și partaja cu prietenii și familia. Prin intermediul parteneriatelor cu Flickr? si Dailymotion, aceștia pot inregistra și partaja și clipuri video 3D
o News Place (pentru TV): acces la știri, sport și alte servicii de informare. Partneri sunt : L??quipe, PagesJaunes și multi alții
o TV Place (pentru TV): acces la ghiduri TV prin BBC iPlayer in Marea Britanie sau INA și NRJ in Franța
o Game Place (pentru PC): jocuri care pot fi jucate online sau descarcate. Partener – WildTangent
o App Place (pentru PC): achiziționare și descarcare de software prin magazinul online Toshiba
o Services Place (pentru PC): achiziționarea de garanții prelungite, recuperare de date și alte servicii prin magazinul online Toshiba
o Book Place (pentru PC, tableta): acces la magazinul de carți online prin intermediul libreka! și Numilog.
o My Places (pentru TV, PC, tableta): access și management de conținut achiziționat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *