Toshiba prezinta noua gama de laptopuri gaming Qosmio X770 și Qosmio X770 3D

Toshiba prezinta noua gama de laptopuri gaming  Qosmio X770 și Qosmio X770 3D

Toshiba Computer Systems, divizie a Toshiba Europe GmbH, prezinta noua gama de laptopuri de joc. Destinate jucatorilor pasionați, modelele din familia Qosmio X770 ofera cele mai impresionante tehnologii și per ansamblu o experiența de joc extraordinara, capabila de randari extrem de realiste. In plus, modelul Qosmio 3D este compatibil cu tehnologia ochelarilor shutter activi 3D** și ridica din nou ștacheta gaming-ului mobil. Modelul Qosmio X770 3D și versiunea non-3D, modelul Qosmio X770, vor fi disponibile in Europa in al doilea trimestru al anului.

Qosmio X770: conceput pentru o experiența de joc superioara
Modelul Qosmio X770 raspunde cerințelor extraordinare ale pasionaților de jocuri și ofera puterea de procesare necesara sesiunilor de joc avansat. Sistemul este dotat cu un procesor puternic quad-core și cu soluția grafica de ultima ora de la NVIDIA. Aceasta ofera calitate vizuala la standard 1080p, cu performanțe de joc superioare soluțiilor grafice ale generației anterioare de laptopuri, care randeaza chiar și cele mai rapide scene de acțiune. In plus, sistemul este dotat cu 4 GB, 6 GB sau chiar 8 GB de memorie RAM și cu un ecran de 43,9 cm (17,3 inch) HD+. Drive-ul Solid State Hybrid 4G cu Tehnologie Adaptive Memory susține puterea premium de procesare și permite pornirea foarte rapida, in timp ce interfața HDMI conecteaza laptopul la un TV cu diagonala mare.

Qosmio X770 3D: gaming pentru dimensiunea a treia
In plus fața de specificațiile anterioare, Qosmio X770 3D ofera un ecran de 43,9 cm (17,3 inch) Full HD 3D, compatibil cu tehnologia NVIDIA? 3D Vision?, care permite utilizatorilor sa obțina o imagine 3D prin intermediul ochelarilor active shutter. Astfel, Qosmio X770 3D este capabil sa redea jocuri tridimensionale la o calitate deosebita. Datorita timpului de raspuns de numai 5 ms, ecranul reproduce uniform scenele de acțiune, fara umbre. Webcam-ul 3D integrat ofera doua lentile pentru realizarea de conferințe video 3D și pentru suprinderea instantaneelor 3D.

Qosmio X770, un sistem de sunet desavarșit
Sunetul vibrant, deosebit este o condiție absoluta pentru sistemele de gaming premium. De aceea, cele doua modele Qosmio ofera difuzoare stereo și un subwoofer puterninic harman/kardon?. Impreuna cu tehnologia Dolby? Advanced Audio, laptopurile ofera un sunet asociat in mod obișnuit cu sistemele audio high-end.

Spiritul jocului: un look atractiv și sportiv
Prin specificațiile tehnice și prin design, noile sisteme high-end de joc de la Toshiba se remarca din mulțime. Sunt modele elegante, cu carcasa neagra texturata, cu detalii metalice și accente roșii, combinate cu tastatura iluminata roșie care ofera și keypad numeric. Cele șapte comenzi tactile ofera acces direct la aplicațiile și setarile folosite frecvent și subliniaza inca o data simplitatea de folosire.

Conversia DVD-urilor 2D la 3D și opțiuni de streaming
Puterea enorma de calcul specifica modelelor Qosmio X770 recomanda sistemele pentru conversia conținutului 2D in 3D, in special pentru filmele stocate pe DVD-uri. Modelele Qosmio X770 susțin streaming-ul filmelor 3D prin interfața HDMI catre televizoare 3D, pentru vizionarea filmelor 3D** impreuna cu prietenii și familia. In cazul modelului Qosmio X770 3D, suportul pentru NVIDIA? 3DTV Play? folosește puterea de calcul a unitații GPU pentru conversia diferitelor jocuri de PC in format 3D și pentru redarea lor pe un televizor 3D conectat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *