Traian Basescu, despre masurile recente ale guvernantilor: Dragnea, ce zici, e cumva criza economica sau “duduie economia”?

Senatorul Traian Basescu, presedinte PMP, critica o serie de masuri sociale, fiscale si economice, recent adoptate sau in curs de aprobare decise de coalitia de guvernare, subliniind ca acestea nu se regasesc in programul cu care PSD a castigat alegerile, si-l intreaba pe liderul PSD, Liviu Dragnea, daca in atare conditii, in Romania este “criza economica sau “duduie economia””.

“Dragnea, ce zici, mai … taiere pensii; taiere indemnizatii pentru cresterea copilului; toate darile la stat trecute pe seama angajatului; crestere exploziva a preturilor la energie electrica si gaze; reintroducere acciza suplimentara la combustibil. Mai Dragnea, … unde sunt scrise toate astea in programul de guvernare cu care ai pacalit trei milioane de romani, care au votat programul PSD? Este cumva criza economica, sau “duduie economia”? Concluzie: Mai Dragnea, “iesi afara …” !”, a scris marti Traian Basescu,?pe pagina sa de Facebook.
Postarea presedintelui PMP vine dupa ce Guvernul a aprobat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *