Traian Basescu: Domnule Grindeanu, mor copii, mor oameni. Avem in schimb parte de declaratii idioate ale lui Liviu Dragnea

Traian Basescu a facut un apel la premierul Sorin Grindeanu si la procurorul general Augustin Lazar pentru a rezolva aceasta problema.
“Domnule Sorin Grindeanu, Domnule Augustin Lazar, mor copii, mor inainte de vreme oameni bolnavi de cancer.Oare s-a dezincriminat abuzul in serviciu?
“Dreptul la ocrotirea sanatatii” este un drept fundamental, iar omisiunea de a asigura vaccinurile pentru copii si medicamentele pentru cei bolnavi de cancer este un abuz in serviciu. Statul Roman si-a asumat prin Constitutie aceasta responsabilitate.
1. Citez “Comisia de la Venetia considera (ca) prevederile penale nationale cu?privire la abuzul in serviciu,….trebuie interpretate in sens ingust si aplicate cu un prag inalt, astfel incat sa poata fi invocate numai in cazuri in care fapta este de natura grava, cum ar fi spre exemplu: infractiuni grave impotriva proceselor democratice nationale, incalcarea drepturilor fundamentale,…samd.a”
2. Constitutia Romaniei, Capitolul II, Drepturi si libertati fundamentale, Articolul 34 – Dreptul la ocrotirea sanatatii.
3.CEDO – ARTICOLUL 7?Alin 2. Prezentul articol nu va aduce atingere judecarii si pedepsirii unei persoane vinovate de o actiune sau de o omisiune care, in momentul savarsirii, era considerata infractiune potrivit principiilor generale de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *