Traian Basescu: Motiunea de cenzura este un gest politic obligatoriu

“Motiune de cenzura acum! Cu sau fara succes, motiunea de cenzura este un gest politic obligatoriu. Opozitia are nevoie acuta de o reactie institutionala de delimitare fata de dezastrul Dragnea – Dancila – Tariceanu”, afirma Basescu pe pagina sa de Facebook.
Potrivit acestuia, argumentele “pe care le vad si le simt oamenii” sunt criza pestei porcine africane care afecteaza grav milioane de gospodarii din mediul rural si industria alimentara si care “nu a fost prevenita” conform recomandarilor Comisiei Europene din Februarie 2017, interventia “supradimensionata” a fortelor de ordine impotriva manifestantilor din Piata Victoriei la 10 august si incercarile repetate ale oficialilor de a dezinforma opinia publica asupra desfasurarii evenimentelor, nevoia “imperioasa a inlocuirii incompetentului guvern Dancila”, premergator preluarii presedintiei rotative a UE, dar si criza din interiorul PSD.
“Daca in aceste conditii, partidele din opozitie nu reactioneaza solidar si rapid prin depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului Dancila, nu au cum sa pretinda respectul electoratului si blazonul de alternativa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *