Transferul de grasime – un remediu impotriva imbatranirii.

Odata cu trecerea timpului, colagenul din piele prezinta subtieri si rupturi, iar grasimea structurala de sub piele dispare sau aluneca din cauza gravitatiei. In procesul natural de imbatranire, aspectul fetei este subtiat, cu proeminente osoase vizibile, obrajii sunt aplatizati, sub ochi apar cearcane sau/si pungi, colturile gurii sunt coborate, iar fata arata imbatranita, obosita si trista. Astfel, isi fac aparitia aspectul de piele lasata, ridurile si depresiunile faciale.
Conform specialistului in chirurgie estetica de la Delta Hospital, Rodica Crutescu, una dintre procedurile chirurgicale care poate revigora aspectul facial este transferul de grasime proprie, in acest fel fiind posibila corectarea defectelor de cadere a tesuturilor rezultate in urma procesului de imbatranire.
Transferul de grasime este o procedura chirurgicala simpla si relativ nedureroasa care se efectueaza cu anestezie locala si prin sedare. Mai mult, procedura este o solutie de lunga durata pentru intinerirea faciala, fiind o operatie ce nu implica fire si presupunand o perioada de recuperare scurta, in urma careia fata ofera un aspect natural si intinerit.
“Este o procedura minim invaziva ce nu implica niciun fel de cicatrice, nici la locul colectarii, nici in zona corectiei. Procedura consta in recoltarea de microfilamente de grasime din zonele corpului unde exista exces (abdomen, coapse, solduri, genunchi), spalarea si pregatirea folosind un echipament special si apoi injectarea folosind microcanule speciale, in zonele unde exista pierdere de volum.
Microfilamentele injectate in regiunile corpului care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *