Traveldesk.ro: Croaziera – o alternativa minunata a vacantei tipice. Afla de ce

Daca va ganditi la o vacanta unica, in care calatoria in sine este la fel de importanta ca si atingerea destinatiei, o croaziera va poate oferi un astfel de concediu, confortabil si rafinat, presarat cu aventura, lux si emotie.
Pare o vacanta prea scumpa? Tarifele unei croaziere varieaza mult in functie de tipul de cabina, de linia de croaziera aleasa, de momentul rezervarii si gradul de ocupare al vasului. Insa nu de putine ori o croaziera poate fi ieftina si achizitionata cu numai cateva sute de euro de persoana. Traveldesk.ro va propune cateva destinatii pe care trebuie sa le incercati macar o data in viata.

Croaziere pe Mediterana

Aceste vacante sunt foarte speciale deoarece descoperiti porturi deosebite si plaje incantatoare din insule magnifice, care va ofera o experienta unica cu itinerarii noi si incitante.
Croazierele prezinta istoria bogata a acestei regiuni, infasurata intr-un pachet de vacanta fantastica. Mediterana este de obicei impartita in doua zone geografice (de Est si de Vest), cu Italia jucand rolul de granita.
Bucurati-va de porturile fascinante ale Mediteranei unde aveti tot timpul din lume pentru vizitarea obiectivelor turistice, cumparaturi, relaxare si distractie.
Mediterana de vest
Insulele si porturile de-a lungul coastei de sud a Spaniei si Frantei, plus Italia, sunt considerate ca facand parte din aceasta zona si majoritatea croazierelor pleaca si se intorc in Roma sau Barcelona.
Mediterana de est
Croazierele in aceasta zona au ca puncte principale Italia, Grecia, Turcia si orasele de-a lungul Adriaticii. Aceste itinerarii pleaca de obicei din Roma, Venetia si Atena.
Ce pot vizita intr-o croaziera pe Mediteraneana?
Italia:
Plimbare romantica cu gondola pe Marele Canal,
Orasul Murano, faimos pentru maestri sticlari si sticla de Venetia,
Neapole? cu coasta Amalfi,
Florenta cu minunile artistice ale Renascentismului,

Romei are repere faimoase, precum Coloseumul si Fantana Trevi,
Vatican si Capela Sixtina prezinta incredibilele frescele ale lui Michelangelo,
Franta:
Vizita la Monte Carlo, Franta unul dintre cele mai bogate orase din lume,
Las Ramblas in Barcelona este? o zona faimoasa din Europa,
vizita la Muzeul Picasso,
Turcia:
Kusadasi cu ruinele antice din Efes,
Istanbul cu a lui Moscheei Albastre si multe magazinele moderne sau? bazare,
Grecia:
Satele incantatoare de pe insulele Santorini si Mykonos,
Strazi medievale, ruine fascinante si plaje superbe in Rhodos, Katakolon si Corfu.

Care este cea mai buna perioada de plecare intr-o croaziera pe Mediterana?
In Marea Mediterana majoritatea plecarilor au loc intre luna mai si octombrie. Va sfatuim sa alegeti luna mai si sfarsitul lunii august pana in octombrie.

Ce linii de croaziera ofera calatorii pe Mediterana?
Holland America Line, Princess Cruises, Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Orient Line, Radisson Seven Seas, Oceania Cruises, Seabourn, Cunard Line, Silversea, Costa Cruises si Windstar ofera calatorii pe Mediterana.
Itinerariile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *