Trufe de ciocolata cu coniac

Ingrediente
200 g ciocolata neagra2 linguri coniac80 g faina de migdale100 g smantana pentru friscaornamente de ciocolata, pentru decor
Citeste si?7 beneficii miraculoase pe care le are ciocolata. Sigur te va bucura punctul 6
Mod de preparare – Trufe de ciocolata cu coniac
Topesti pe baie de aburi smantana si o amesteci cu ciocolata neagra maruntita bine si faina de migdale. Cand ciocolata s-a topit de tot, iei de pe foc si lasi sa se raceasca la temperatura camerei. Mixezi amestecul usor caldut cu coniacul 4-5 minute. Dai la rece 5 minute.
Mixezi din nou la viteza mare pana cand compozitia se deschide la culoare si are o consistenta pufoasa. Formezi trufe de marime potrivita si le dai prin ornamentele de ciocolata. Dai la rece o jumatate de ora inainte de servire.
Hai sa vezi si cum poti sa prepari salata usoara cu somon afumat si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *