Trupa Kaiser Chiefs a confundat Budapesta cu Bucurestiul

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In functie de starea de spirit a artistului de pe scena, Romaniei i s-a spus Ungaria si Bucurestiului, Budapesta. De mai multe ori publicul roman a fost salutat in engleza si confundat cu fanii maghiari.

Totul a inceput in 1995, cand legendarii Iron Maiden au salutat un public roman in extaz si putin obisnuit cu evenimente mari, cu un jenant „Hello Budapest!”.

Britanicii de la Morcheeba au avut probleme de orientare geografica. Nici solistul trupei Whitesnake nu s-a lasat mai prejos anul acesta, si a scapat printre buze un nume stalcit al Capitalei noastre, desi se afla pentru a doua oara in fata publicului din Romania.

Bucurestiul a ramas Budapesta, fara doar si poate in memoria artistilor straini, dar nu si in cea a fanilor. Satui de confuzii si gafe, oamenii l-au amendat pe urmatorul artist care a uitat unde se afla.

In concertul sustinut la Bucuresti, Lenny Kravitz a urlat in microfon ca are nevoie de Ungaria pentru o Revolutie a Iubirii! Dupa un moment de stupoare, fanii au inceput sa huiduie, iar americanul s-a vazut nevoit sa faca tot felul de giumbuslucuri artistice pentru a-si spala pacatele.

Se pare insa ca roata s-a intoars pe 14 august, la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, Sziget, organizat la Budapesta. Trupa Kaiser Chiefs, care a concertat si in Romania, in cadrul BEstFest 2008, a razbunat onoarea bucurestenilor, cand a urcat pe una dintre scenele festivalului.

Britanicii i-au lasat cu gura cascata pe fanii maghiari cand au aruncat in aer „That”s a nice one, Bucharest!”.

spot_imgspot_img