Tulus, acest ?Elena Udrea? de la DNA

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In topul vedetelor media s-a impus, in ultimele saptamani, un nume ce va face, cu siguranta, istorie in interiorul Parchetelor. Romanilor li s-a intiparit in minte, iar personajul l-au asezat pe acelasi palier de notorietate cu Elena Udrea, Nicoleta Luciu sau Catalin Botezatu. Ţulus, Doru Ţulus. Procuror. Un fel de James Bond de la DNA, gata sa demaste toti baietii rai care stau in calea presedintelui si a celor doua partide pe care acesta le mangaie pe cocoasa.

Din cand in cand, procurorul Ţulus se mai uita si la televizor – ?pe Money Channel?, zice dl Cristoiu – si se autosesizeaza impotriva vreunui corupt din tabara liberala sau a unui spion de pe la UDMR. Consiliul Superior al Magistraturii (prin inspectorii sai) ne-a dezvaluit, intr-o vasta compunere, bazata pe fapte reale si acte si mai reale, modul in care se interpreteaza si se aplica legea la DNA, la indicatiile lui Doru Tulus. Lucruri care ne-au speriat. Sau ne-au revoltat mai tare decat pe Elena Udrea pozatul rascracanat al paparzzilor.

Ne-au scarbit in aceeasi masura ca stenograma PSD, in care Rodica Stanoiu, ministreasa Justitiei, isi informa colegii despre strategia dosarelor la comanda. A fost si la vremea aia, pe langa multitudinea de voci din mass-media, o anume fundatie a societatii civile care a infierat, a criticat, a acuzat si a pus la zid initiativele pesedistei.

Acum, aceeasi fundatie aproape ca i-a inteles si motivat gestul procurorului Tulus de a inregistra sesizari anonime ca plangeri penale, de a transforma plangeri penale in sesizari lipsite de importanta, de a uita sa puna in dosare expertize sau de a se autoseziza si in cauze de notorietate, care privesc si prieteni si colegi de partid ai doamnei Udrea.

Romanii care mai cred in valorile democratiei si-ar dori sa-l vada pe Ţulus tragand de barbi coruptii la DNA, dar nu la ordin, ca pe vremea Impuscatului. Sau fara probe clare, ce inca dau posibilitate judecatorilor sa-i achite.

spot_imgspot_img