Turcan despre cabinetul de europarlamentar al Elenei Basescu: Doamna EBA are o fractionare de logica

de Diana Stancovici Publicat la: 12.04.2014 21:01 Ultima actualizare: 12.04.2014 21:02

Presedintele PDL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat, sambata, referitor la inchiderea cabinetului de europarlamentar al Elenei Basescu, ca aceasta “are o fractionare de logica” daca isi imagineaza ca in sediul organzatiei judetene a PDL Sibiu poate functiona cabinetul unui membru PMP.

“Doamna EBA are o fractionare de logica. Cum isi imagineaza ca in sediul organizatiei judetene a PDL Sibiu poate sa functioneze cabinetul europarlamentar al unui membru PMP?”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Raluca Turcan.
Ea a spus ca alte comentarii sunt de prisos inaintea rezolvarii acestei “probleme de logica”.

“Dupa ce-si rezolva problema de logica, mai discutam”, a adaugat Raluca Turcan.
Aceasta a refuzat sa faca orice comentariu legat de plata celor doi asistenti de catre Elena Basescu.
Elena Basescu a spus, sambata, la Sibiu, la lansarea candidatilor PMP, ca nu stie daca mai are cabinet de europarlamentar in oras, desi plateste in continuare salariile asistentilor.
“Eu nu stiu daca am avut cabinet de europarlamentar la Sibiu sau inca il mai am, in conditiile in care eu inca platesc asistentii parlamentari. Am inteles ca doamna Raluca Turcan (presedinte al PDL Sibiu – n.r) mi-a desfiintat cabinetul de europarlamentar”, a afirmat Elena Basescu.
Ulterior, ea a spus, intr-o conferinta de presa, ca plateste doi asistenti pentru cabinetul de europarlamentar de la Sibiu, dar ca nu beneficiaza de serviciile acestora.
“Platesc doi asisteni care am impresia ca sunt si asistentii doamnei Raluca Turcan. Macar puteau sa ma anunte ca mi-au desfiintat cabinetul ca sa-mi iau pe altcineva care sa ma si ajute”, a declarat Elena Basescu.
Intrebata cum a aflat ca nu mai are acest cabinet de europarlamentar, Elena Basescu a spus ca a vrut sa faca o conferinta de presa pentru un raport al activitatii de europarlamentar, iar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *